Reklama
Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

Koníčky a záliby

Spravují:

jkom, Kwango

Reklama


Zasláno do klubu

zahradkareni!


koubic_m NH Drni! 
Ja tam mam dve hlavy extra sladkeho, male bobule ale plne pecicek. Jist to nikdo nechce, tak jsem zkusil ten burcak. Nevim jake bude letes, loni melo 20,5 Brix, predloni 22,5 Brix. Ted jsem jeste cukernatost nezkousel, je jeste dost kysele. Kvasinky kupuju normalne Vinku. Burcak kvasim pri pokojove teplote, kdyz je hotovy stacim ho do petek a rychle do lednice. Bohuzel nemam predstavu, jestli v demizonu pri teplote 20°C to vino dojde do uspokojiveho stavu. Samozrejme vim, ze nepovedene vino lze "zachranit" prisypanim cukru, ale to neni to co bych chtel a stalo za ten oser kolem toho.
Reakce na | Vlákno