Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

(Anti)funclubyExternisté

Spravují:

davesade,
Trisolde,
majo




Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! Nezapomeňte ani na archiv. Samozřejmě též hodně cestoval.

Generátor originálních babicareceptůjohno dík.

Jirka byl v mládí sympaťák: ZŠ 1, ZŠ 2, učiliště.

  1. Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro.
  2. Mozarella je takovej sýr bez chuti a bez zápachu. Ale je dost populární. Lidi, který hubnou, ho maj rádi.
  3. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby.
  4. Je to supr... Jednoduchý a postaví to každýho šohaje na nohy, vyčistí tělo, dodá žaludku mikrofloru, vitamíny, odbourá to všechny i volný radikály a hlavě dodá sebevědomí, žloutky prý i vlasy a lesk, taky trochu jsou afrodiziakem. Tak to přece musí bejt i zdravý...
  5. Ratatule. “Dneska si tady spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule.”
  6. Pakliže budete mít štěstí jako já, že váš manžel, babička nebo dcera byli na rybách a přinesli kombinaci lososa, tresku a sumce, což se samozřejmě může podařit...
  7. Kurkuma je japonskej šafrán, kterej se používá kupodivu v Indii. Je to v podstatě takový barvivo. Ale blíží se to samozřejmě ke kari.
  8. Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky.
  9. Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu.
  10. Mám obchod s lyžema, dělám servis, hraju sport, zpívám, jsem dobrý milovník.
Přihlásil se do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál.
Kulinářský nýmand a Klement Gottwald českého vaření, říkají o něm zlí lidé. Dále Jirka vytočil diváky, hovořil jednou i podruhé, chatoval a ještě jednou chatoval a bloguje. Mistrova živnost zde. Fandíme mu u Cuketků i na Facebooku.
Nejbližší díl Babicovy kulinářské lochnesky uvidíme 13. března v 17.55 hod. Tentokrát si v Babicových dobrotách odskočíme v receptech do Středomoří. U Mirky Kopalové v Jičíně si upečeme Francouzský chléb s olivami a Jirka Babica vám ve studiu ukáže, jak na Španělské masové kuličky a Středomořskou zeleninovou polévku. Speciálo bude z těstovin a hub. Pokud někomu nefunguje televize – nemá televizi – nemůže se dívat – nevidí – neslyší etc., ať sleduje nepravidelné online zpravodajství v tomto klubu.
Pokud máte pnutí sdělit ostatním svůj vlastní recept, je zde klub Jídlo a vaření.

Zde se diskutuje o tom, jak jídlo neprasit. Že ano, šéfe?

Na víc nemáte. A teď důležitý, nepokoušejte se to změnit.

Na okurky pozor, ne každá je dobrá.

Doporučujeme nově nebo jen zřídka příchozím občas si projet historii klubu pomocí vyhledávání a nelinkovat sem pořád to samé dokola.


Tak co novyho kkti? Kde je jirka k videni krome nova gold nebo jak se ta sracka jmenuje ;)
 
oskar.blecha vypněte televizi! 
Tam se jenom naučil umývat nádobí.
ten vesely je taky kvalitni material...
 
Asocialniosoba Peklo jsou ti druzí . . . 
Horcici, aby melo smak a kecup, aby melo barvu!
Manic_Kanibal jsem Hulánův mulťák 
Tam ho naučili dávat do jídla sůl, aby mělo chuť?
pixycz Bódéťti to Kájostálo, žral si  málo Bájo Bágo!
Učil se v Alkrónu přecik.
chudak selcna z nej musi mit nocni mury este ted
Manic_Kanibal jsem Hulánův mulťák 
Ten rozhovor je skvělej. Já si vždycky myslel, že je to bodrej matlák - takovej ten Zděnek Troška český gastronomie. Ale on je fakt zapšklej zmetek, kterej je fakt přesvědčenej, že je součástí nějaký extratřídy. Možná se ten den jen nenamazal nebo namazal, ale špatně.
jrd12 já přísahám na svůj herbář  kundy!
tento způsob družby zdá se mi poněkud nešťastným
Babica v čínské estrádě
 
Já tam jen vidím "fňuk, fňuk Pohlreich je zlý fňuk, fňuk, bé protože proto! fňuk. Pořád si myslím že jsem slavný ale nikde mě nechtějí fňuk. Tak musím dělat ty blbý lyže co mě vůbec nebaví fňuk, fňuk, béééé!"
skull Buchtingova sůl je nejlepší!  Každá jiná je mnohem větší šmejd!
OMG, kvalitni rozhovor!
 
Manic_Kanibal jsem Hulánův mulťák 
Tak oni Hairy Bikers jsou tak trochu Babica na Bíbící (LOL) - jen s budgetem na cestování a nervou slaninu do všeho co matlaj.
Lejzy God is REAL unless declared   INTEGER.
 
Tak sem dneska na jedne gatro-peklo akci potkal Dlouheho i se Sirokym

https://i.nahraj.to/f/1wKk.jpg

a mistr dneska vypadal ze ho zvednuli do popelnic a navlikli na nej jen ciste hadry

https://i.nahraj.to/f/1wKl.jpg
 
Asocialniosoba Peklo jsou ti druzí . . . 
Na druhou stranu, vsechno co mistr z asijske kuchyne zna, to byt klidne mohlo.
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
!!!
varene brambory upecene jako placka, na tom najebany katak z mleteho masa, navrch duseny ajdam a loucime se slovy: pratele, tohle bylo z asijske kuchyne vsechno...
 
DeletedAccount i quit smoking pot. it dulls the hatred 
žrouti
maj svůj první díl.
https://www.stream.cz/zrouti/10010434-1-epizoda