Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

(Anti)funclubyExternisté

Spravují:

davesade,
Trisolde,
majo




Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! Nezapomeňte ani na archiv. Samozřejmě též hodně cestoval.

Generátor originálních babicareceptůjohno dík.

Jirka byl v mládí sympaťák: ZŠ 1, ZŠ 2, učiliště.

  1. Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro.
  2. Mozarella je takovej sýr bez chuti a bez zápachu. Ale je dost populární. Lidi, který hubnou, ho maj rádi.
  3. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby.
  4. Je to supr... Jednoduchý a postaví to každýho šohaje na nohy, vyčistí tělo, dodá žaludku mikrofloru, vitamíny, odbourá to všechny i volný radikály a hlavě dodá sebevědomí, žloutky prý i vlasy a lesk, taky trochu jsou afrodiziakem. Tak to přece musí bejt i zdravý...
  5. Ratatule. “Dneska si tady spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule.”
  6. Pakliže budete mít štěstí jako já, že váš manžel, babička nebo dcera byli na rybách a přinesli kombinaci lososa, tresku a sumce, což se samozřejmě může podařit...
  7. Kurkuma je japonskej šafrán, kterej se používá kupodivu v Indii. Je to v podstatě takový barvivo. Ale blíží se to samozřejmě ke kari.
  8. Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky.
  9. Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu.
  10. Mám obchod s lyžema, dělám servis, hraju sport, zpívám, jsem dobrý milovník.
Přihlásil se do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál.
Kulinářský nýmand a Klement Gottwald českého vaření, říkají o něm zlí lidé. Dále Jirka vytočil diváky, hovořil jednou i podruhé, chatoval a ještě jednou chatoval a bloguje. Mistrova živnost zde. Fandíme mu u Cuketků i na Facebooku.
Nejbližší díl Babicovy kulinářské lochnesky uvidíme 13. března v 17.55 hod. Tentokrát si v Babicových dobrotách odskočíme v receptech do Středomoří. U Mirky Kopalové v Jičíně si upečeme Francouzský chléb s olivami a Jirka Babica vám ve studiu ukáže, jak na Španělské masové kuličky a Středomořskou zeleninovou polévku. Speciálo bude z těstovin a hub. Pokud někomu nefunguje televize – nemá televizi – nemůže se dívat – nevidí – neslyší etc., ať sleduje nepravidelné online zpravodajství v tomto klubu.
Pokud máte pnutí sdělit ostatním svůj vlastní recept, je zde klub Jídlo a vaření.

Zde se diskutuje o tom, jak jídlo neprasit. Že ano, šéfe?

Na víc nemáte. A teď důležitý, nepokoušejte se to změnit.

Na okurky pozor, ne každá je dobrá.

Doporučujeme nově nebo jen zřídka příchozím občas si projet historii klubu pomocí vyhledávání a nelinkovat sem pořád to samé dokola.


Tuhle sekanou bych si i rád dal: https://www.youtube.com/watch?v=wQy0c_0JFAE
 
RUM_cajz dostal aj diplom mladeho frukulum trulan 
Buď rád, že už neexistuje Babica vs Sapik a podobny picoviny. Jeho pořad na YOutube je v cajku.
To je strašnej debil.
"Až otevřou hospody, vyrazím za roh baráku, kde je hospůdka U Kopeckých. Tam si dám osm plzní a pár vodek."
vitmrazek Per aspera ad nauseam 
 
vitmrazek Zbohatněte i bez práce  je to snadné
Tenhle dil Babica&bitches mi úplně uniknul
https://youtu.be/DyRBMB0evV8
 
Tak dlouho babicoval makový buchty, až mu z toho vyšel braun...
Tohle už musí být tvrdý drogy, i chlast má své meze.
pixycz Bódéťti to Kájostálo, žral si  málo Bájo Bágo!
Chlast dělá s člověkem hrozný věci.
Uhrovite_devce  
Zahryzala jsem si.
RUM_cajz dostal aj diplom mladeho frukulum trulan 
Státní převrat v ČR započal 4.4.2021
 
pantau už tu žiju třista roků  
kuře napíchlý na bábovkovou formu to je jak ... od Babici. asi bych to sněd, ale to naservírování!
Ten recept nevypadá špatně: https://www.youtube.com/watch?v=WO882XCoksI
Ale ten výsledek (hlavně to kuře) ano. Bohužel.
 
Taky už delší dobu sleduji že je mimo víc než je na něj obvyklé.
Ich bin ein gamer 5. Maestro něco šňupe, chlast už není dost?
 
Trisolde Moja chorá hlava  v jednom je plameni.
Začal půst, Jirka má čas zabijaček. Bábovy bábovky: https://youtu.be/aL3OrRvUyxQ
 
 
RUM_cajz dostal aj diplom mladeho frukulum trulan 
Taky mě to baví. To bude tím, že sleduje komentáře na YouTube a podle toho dělá obsah.
pantau už tu žiju třista roků  
(ale mně se docela ten jeho pořad na seznamu líbí. není to takové to nechutně nablejskané foodporno. Jirka je uvolněnej, prostředí vypadá fajn, je takovej jakože pořád lidovej, ale ne nějak idiotsky jako na Nově a nevaří úplný gastronomický odpad. IMHO na té Nově sehrál jen určitou roli kuchařského blba kvůli sledovanosti. ale to nic. je na něm vidět, že se kuchařením asi i živil. proč ho taky trochu nepochválit?)
 
pantau už tu žiju třista roků  
to opravdu nejsem. :)