Reklama
Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

Počítače a InternetVývoj software

Spravují:

lampa,
Sarnegarth

Může vás zajímat



Reklama




jdk bezprizorní dýchač čerstvého vzduchu 
Pokud si pamatuju dobře, Node import nepodporuje a jde to relativně pohodlně nahradit pomocí require popř. to prohnat Babelem.
spsch May the bridges I burn light the way (馬鹿  **
Dotaz
Potřeboval bych prosím poradit, jak rozjet tento framework; ať dělám, co dělám obejvuje se chyba "unexpected token import" - pouštěno přes node v8.1. Předem díky.
 
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
Tak tohle funguje.
zwiad Listening to radio  to feel sane
Mě to jako problém začíná zajímat, naštěstí teda odjíždím pryč, takže nemám čas se v tom zahrabat, ale ještě bych měl jeden blbej nápad. Když říkáš, že v případě funkcí to funguje, tak co zkusit klasický řešení pro "initialization order fiasco":

class XYZ {
constructor() { console.log('okaaa'); }
};

function getXYZ () { return XYZ; }

----------------------------------

function callback() { console.log(getXYZ()); }

Dá ti to přinejmenším nějakou informaci - pokud úspěšně zavolá getXYZ, ale ta vrátí undefined, tak je problém v implementaci tříd, jinak je to asi čistě problém scope
 
hkmaly - Slava pomlcky -  .
Jasny. Scope. :-)

Po pravde, me to haze chybu "class is a reserved identifier".
Reakce na | Vlákno  
Nemusíme slovíčkařit, stačí, když vysvětlíš tohle https://www.okoun.cz/boards/javascript?contextId=1068587964#article-1068587964
hkmaly - Slava pomlcky -  .
Javascript zadnou nedynamickou cast NEMA.
Reakce na | Vlákno  
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
používám ff, chrome, standard.
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
Hmmm. Tak zdá se, že s jquery 3.3.1 to už funguje. Já tam použil dvojku.
Ted jsem to testoval fe FF i Chrome a fungovalo mi to bez problemu: https://codesandbox.io/s/00p9n6qy6n

Zkousel jsem si to i stahnout na lokal, abych se vyhnul mozny "transpilaci" a tam to taky fungovalo. Tak nvm, kde mas problem. Vubec nepises, co poustis za prohlizec.
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
Aha
eval("class Pokus {}");
p = new Pokus; //undefined

eval("Pokus = function(){}");
p = new Pokus; //ok
 
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
To se mi moc nezdá, javascript je hodně dynamický a imho ten class bude v podstatě nějaký wrapper toho klasického vytváření objektů. Spíš bych to fakt viděl na nějaký scope problém, bůhví, co tam s tím to jquery kutí.
Reakce na | Vlákno  
No prostě, že dynamicky už to nejde.
hkmaly - Slava pomlcky -  .
... jak, pred behem? WTF?
Reakce na | Vlákno  
U mě to nefunguje, ani když definici té třídy zapíšu do konzole. Přijde mi to, jakoby třídy nebylo možné definovat za běhu, ale pouze před ním.
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
window.XYZ je undefined.
hkmaly - Slava pomlcky -  .
A to window.XYZ jsi zkusil? Nebo zkus tohle:
script_loading = jQuery.get("./XYZ.js", function(data) { console.log(data); jQuery.globalEval(data); }); script_loading.done(function() { console.log('try create XYZ...'); var xyz = new XYZ; });
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
Tak globalEval se mi chová úplně stejně.

http://pclib.brambor.net/other/js/
Reakce na | Vlákno  
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
Mě stejně připadá, že ta asynchronnost způsobuje ve většině případů jenom problémy. Jasně, nechci aby se uživateli zasekávalo gui, ale to je tak všechno.
hkmaly - Slava pomlcky -  .
Nojo, ty proste hledas tu moznost provest synchronni include, misto aby ses smiril s tim ze javascript je z principu asynchronni a byl rad ze alespon neni multithread. Zatim.