Reklama
Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

Koníčky a záliby

Spravují:

jaaja,
Barclay

Může vás zajímat



Reklama



Chci postupně sestavovat žebříček pražských hospod a dávat tam nějaké hvězdičky. Takže pokud vám nějaká vysloveně udělala radost, neváhejte a popište ji (nejlépe včetně adresy).

Tam ne, ale ten bufac vedle v pruchodu z levyho kridla do Stromovky otevrenej je. Obcas si tam davame smazak, ale zavani to salmonelou :))
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
jako fakt?
(Co je na těch kelímkách špatně?)
oklahoman 42 
Prazana mam rad, je to jedna z prvnich hospod, kde meli Unetice. Dnes uz je to moda, ale driv unky moc nebyly. Jidlo jsem tam nikdy nemel, tak nwm. A vubec jsem nebyl uvnitr... vzdy jen na zahradce kde bez problemu. Jeste lepsi je ten stanek naproti tramzastavce, ale to patri spis do Nejzaflusanjsich hospod....
 
blabous bo ty jesteś zajebista,  to sprawa jest oczywista
Tiskarna na vzduchu zatim zavrena.
Loni tema kelimkama na vic pouziti dokazali ty Unetice pekne zkazit.
horky_kafe ledovy caj je zabrany :( 
v Tiskárně na vzduchu, nebo jak se to jmenuje, nemají ten stánek s burgrama otevřený furt?
(není hraběcí, jen jsem zvědavý, jestli je člověk musí nějak hlídat, nebo může na blind)
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
Pointa je v tom, že u návštěvníků veletrhů a jiných hromadných závodů máš jistotu, že ti přijdou, a je úplně jedno, jakou zkušenost si odnesou. Pač s dalším veletrhem přijdou další zákazníci (nebo ti samí, co za rok zapoměli).

vysmatej_kuauik: Ono je na tom Výstavišti pořád něco.
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
My tam zapadli po závodu ve Stromovce, takže tam bylo plno, což u obsluhujících paní vyvolávalo za prvé neskrývanou nelibost a za druhé neschopnost odbavit objednávky ve smysluplném čase.

Ten smard je tam imho zažraný už od prvního friťáku, co si koupili v devadesátých letech.
vysmatej_kuauik  
O veletrzích asi jo. Ale nezdá se mi, že by ta hospoda vyžila jen z těch několika veletrhů a Matějský. Ale je to jedno, příště du k Primasům.
No to nevim, tahle hospoda na Vystavisti, alespon co ji znam x let z knizniho veletrhu, je den co den narvana (behem veletrhu). Parkrat jsme se pokouseli si tam dat jidlo, neuspesne, doba cekani, ochoty a vizualu se nevyrovnala ani venkovni boude s ohratejma parkama. Nicmene na veletrhy jezdi lidi z cely republiky i zahranici, takze ti maji treba jidelni navyky a potreby min narocny, nez zpokynani Prazaci.
 
vysmatej_kuauik  
Zatím donesli. Co taky, když v tý hospodě je jeden nudící se pingl a čtyři hosté.
Otázka je, odkud se bere ten fritézovej pach kuchyně, když tam tak vlastně až tolik lidí nechodí a skoro se tam nevaří?
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
Únětice mají, ale co s nimi, když ti je nedonesou.
vysmatej_kuauik  
Taky si tam dám vždy jen dva kousky najíst se jdu jinam. Zajímavé je, že i když vedle v Průmyslovém paláci je nějaký veletrh, tahle hospoda je vždy prázdná až poloprázdná.
Jak už psal Bourdain v Důvěrnostech z kuchyně, pokud je v restauraci bordel na záchodech, pak nechcete vidět jak to vypadá v kuchyni. Protože udržet pořádek na záchodech je velmi snadné, kdežto udržet pořádek v kuchyni velmi obtížné. (citováno volně)
Personál asi chčije rovnou do sudů.
vysmatej_kuauik  
V Pražanu mají Únětické pivo a to je v pořádku. Ale bordel a neuklizeno na záchodech zjevně personálu nevadí (anebo o tom nevědí).
 
Kečupy bych taky neriskoval, tyhle zajebancie mívaj různý barvy.
Micana Hoďte si   mašli!
Děkuji za potvrzení dlouholetého dojmu vyvozeného jen z pozorování zvenčí.
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
Ale jo, já Holešovice umím, tohle bylo hlavně varování, aby někdo neměl stejný nápad (nikam se nám nechce táhnout, nemáme rezervaci, tady je hospoda, kam se všichni vejdeme...).
cajti Porozumění psanému textu -   víc po vás nechci ...
Prosím bagetu bez majonézy ....
Tak třeba o kousek vedle je http://www.uprimasu.cz/ a tam je to fajn.