Reklama
Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

Koníčky a záliby

Spravují:

Barclay, jaaja

Může vás zajímat



Reklama



Chci postupně sestavovat žebříček pražských hospod a dávat tam nějaké hvězdičky. Takže pokud vám nějaká vysloveně udělala radost, neváhejte a popište ji (nejlépe včetně adresy).

Kristian Celestial Emporium of   Benevolent Knowledge 30.říjen 2014 19:24:18
Maj tam eště to hovězí na jabkách?
Opakuju (se) - Klub architektů na Betlémském náměstí. Oslava zažita, dobrý i s babičkama.
jkom THE WORLD IS MY OKOUN  WEBIKI 30.říjen 2014 16:17:22
+111
janouch ...nezpívám, vystupuju!  30.říjen 2014 16:10:17
To už zabředáváme - nejsem extra pivař, nemám charisma ani pupek pivaře, pinglů se bojím. V obyčejných hospodách proto vždycky trochu trnu, že udělám nějakou ostudu či něco proti bontonu "drž hubu a chlastej pivo!".
Takže všechny tyhle pivní McDonaldy vnímám jako dobro, byť pinglovská pozéřina "jsme milí, přátelští až lehce familiérní, ale dycinky profící - milej pane" mi taky leze krkem. Proto se snažím přemoct a nutit je, ať to spočítají u stolu, když už jsou ti profesionálové.

Jináč Štěně +1. Školy nemám, ale chápu, že někdo chce oslavit promoci někde, kam se dostane jen párkrát za život. Což Kolkovna, kam z nouze občas chodíme na pivo po fotbálku, holt nejni.

Centrum ano - mělo by to být nedaleko Karolina (babičky nerady courají po městě a taxík je pro ně sprostým slovem)
Štěně A hangover is the wrath of grapes.  30.říjen 2014 15:14:31
Pán imho nechce pivnici.
Štěně A hangover is the wrath of grapes.  30.říjen 2014 15:13:48
Kolkovna JE "moderní" pivnice, kde je čisto, vycepovaný personál, jídlo/nápoje akceptovatelné kvality - to vše za odpovídající (pro někoho přehnanou) cenu.
Aspoň někde - s tím personálem to občas hapruje. A na rozdíl od obyčejné oldschool pivnice jsou příliš sexy a "moderní" na to, aby ti přinesli účet ke stolu.

Ovšem neřeší to tvoji poptávku po dobré restauraci pro slavnostní příležitost, wtz.
vysmatej_kuauik   30.říjen 2014 15:13:35
Joaha, pán chce něco s nápadem, tak to je pravda. Centrum podmínkou?
janouch ...nezpívám, vystupuju!  30.říjen 2014 14:40:49
Nerad bych působil zpanštěle, ale čím se Kolkovna liší od jakékoliv "moderní" pivnice, kde je čisto, vycepovaný personál, jídlo/nápoje akceptovatelné kvality - to vše za odpovídající (pro někoho přehnanou) cenu?
vysmatej_kuauik   30.říjen 2014 12:36:58
Kolkovna se taky nelíbí?
horky_kafe ledovy caj je zabrany :(  30.říjen 2014 12:28:42
+1
janouch ...nezpívám, vystupuju!  30.říjen 2014 12:11:33
Díky všem. Přemýšlím, jaký nahodit další dotaz, abychom z pana J_H_ vytáhli další historky podobné těmto.
ahura_mazda Çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdanmışs  30.říjen 2014 9:48:00
"mušle u sv. Jakuba".... :-)
jkom THE WORLD IS MY OKOUN  WEBIKI 30.říjen 2014 9:40:10
Ok tak oStrrbar asi ne:)))))
J_H_ I'm so long lets smoke tea  30.říjen 2014 9:37:35
Oysterbar: jsou tam jenom sýry, škeble a krevety a jehněčí morková kost, nemají vybavenou kuchyni, tak jen aranžují, případně rychle osmahnou nějakou tu havěť. Kdo si nelibuje ve vůni přístavu, tak může mít s výběrem problém. Ten podnik je dobrý tak na to, že v teplých letních měsících mají pidizahrádku s výhledem na sv. Jakuba otevřenou dlouho do noci, jen člověk musí doufat, že mu tam zrovna ve výhledu nebudou močit/zvracet/prstit se mládežníci z přilehlého Ch.R. Jinak asi nejroztomilejší zážitek jsem tam jednou měl s osazenstvem vedlejšího stolu - tři dacani, dvě slečny s mile naivním moravským přízvukem. Ta jedna byla taková normální tupá blondýna, ještě krev a mlíko, druhá už taková propadlá anorektička. Objednali si tác škeblí a šampaňské. Nová slečna byla přinucena sníst ústřici, a bylo vidět, že jí je na dávení, do toho slyším (už nevím, jak to bylo přesně) jednoho z dacacanů prohlásit: "Teď jsi v Praze, holka, u nás v agentuře žerem jenom tohle". Druhá dívka se smutným pohledem upřeným do stolu jen smutně sama pro sebe přikývla a pak jenom slabým hlasem vyprávěla, jak báječně v Praze tady s klukama zhubla. Takže tolik k návštěvníkům.

Vinodivino: osobně se mi tam nelíbilo, ani vlastně nevím proč.

Lafinestra: ok
ahura_mazda Çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdanmışs  30.říjen 2014 5:45:05
Nevím, netuším, kdykoliv jsem tam byl, platil někdo jiný, čili jsem tyto věci nesledoval a byly mi vcelku ukradené. Jídlo bylo nicméně ve všech případech vynikající.
jkom THE WORLD IS MY OKOUN  WEBIKI 30.říjen 2014 3:29:47
pripadne kalina, to vsichni chvali, taky stare mesto, ale furt jsem tam jeste nebyla, tj z druhe ruky. la finestra zde: http://www.lafinestra.cz/cs/uvod/ a jeste me napada na starem meste http://oysterbar.cz a mene zname, velice slusne vino divino http://www.vinodivino.cz/home.tab.en.aspx
jkom THE WORLD IS MY OKOUN  WEBIKI 30.říjen 2014 3:27:36
la finestra. vzdycky jsem tam byla spokojena, vari i pro narocne, vyberou si milovnici ryb, masa, vegetariani, maji moc dobra vina, je to na starem meste.
Londo Lůzu volí zase jenom lůza  Každý druhý z nás 29.říjen 2014 22:19:08
Menu sezóny. Stěna čerta.
Šnek tu vůbec  není 29.říjen 2014 22:05:32
(Rovněž bych při této cenové relaci očekával méně chyb v jídelním lístku.)
horky_kafe ledovy caj je zabrany :(  29.říjen 2014 21:51:21
cywe, účtovat v restauraci, kde nechám za tříchodové menu bez nápojů 1000 kč a víc za osobu, 40 kč za couvert, je skoro do nevkusu, ne?