Reklama
Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

Koníčky a záliby

Spravují:

jaaja,
Barclay

Může vás zajímat



Reklama



Chci postupně sestavovat žebříček pražských hospod a dávat tam nějaké hvězdičky. Takže pokud vám nějaká vysloveně udělala radost, neváhejte a popište ji (nejlépe včetně adresy).

lusk alzheimer.exe 
Ja pro své nahodilé potulky tama zaměnil Klokočnika za blízkého Rumlíka a nelituju. Sice chybí pohled na mávající mukly a prostor postrádá patinu, ale potenciál by tu byl.
Netusim. Cestou kolem jsem si vsiml zabednenych dveri, na webu pak videl zpravu ze zacatku cervna o konci. Duvod nepsali.
Reakce na | Vlákno  
Ma člen kurzu chápání jednoduchých vtipů 
a proč vlastně?
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
Hele odstranění zaflusanosti by mi nevadilo, vlastně to tam docela prokouklo, zahrádka stále v pořádku - ale vzala to taková ta banda namyšlených kreténů, kteří si otevřeli hospodu a lezli jim tam lidi - takže nic nestíhají, nic nejde a celé je to pochopitelně chyba hostů.
pan_kreas Rozptyl do moře podléhá předpisům  pro pobřežní vody daného státu.
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
Pokud chcete vidět, jak se dá epicky zkurvit tradiční hospoda s geniem loci, doporučuji návštěvu https://www.facebook.com/uklokocnika/

Chodit tam budu dál, protože Stockholmský syndrom, ale je to těžké.
 
do Baifu na Brumlovce http://www.baifu.cz/?page_id=5 - přes poledne v týdnu mají akční ceny, jinak je to za super prachy výborný. mají boží rýžu, mimo jiné.
MaLer Tak určitě! 
Kam na running sushi?
 
pan_kreas Rozptyl do moře podléhá předpisům  pro pobřežní vody daného státu.
Nene!

(S dovolením přebírám do Nejzaflusanějších)
Zavreli Pod Slavinem.
 
Jan.S.Harold Тебе надо читать Гегеля. 
Dík, to mam u baráku! (Už sem mezitim sehnal švestkáče, ale todle budu evidovat!)
jkom THE WORLD IS MY OKOUN  WEBIKI
Jan.S.Harold Тебе надо читать Гегеля. 
Nevíte o restauraci, která by disponovala rozvozem a měla v nabídce ovocné knedlíky?
 
janouch ...nezpívám, vystupuju! 
ok
Jak pivo nepiju, tak tam nechodím, ale stejně nikdy mě to nikdy ničím nezaujalo. Tedy krom jednoho loňského letního dne, kdy se tam na zahrádce usadila partička mých kamarádu a tak dlouho na mě zvonili, až jsem tam za nimi slezl. Ale to mě tam zaujala taková roztomilá brigádnice - servírka.
janouch ...nezpívám, vystupuju! 
Dík. No baže - maně si vzpomínám minimálně na 3 pokusy o odlišný styl, kuchyni i národnost provozovatelů. To by bylo fajn, kdyby se udrželi. A ještě prosím, co ten Bernard aka přemalovaný U Webrů? Je z toho generická pivovarská hospoda jako všechny Husy a jiné Kolkovny, nebo něco zůstalo z původního ducha?
Přesně tam, prokleté místo, ale tahle hospoda je první dobrá. Majitel Ir a je tam pořád. Včera jsem tam byl poprvé, dnes jsem šel kolem do garáže a už mě zdravil. Asi tam budu pravidelně.
janouch ...nezpívám, vystupuju! 
To je tam, co už bylo Xhospod = na rohu s Bruselskou?
Včera jsem vyzkoušel hospodu Beckett´s, kterou si Irové otevřeli asi natruc Anglii u nás v Londýnské. Nikdy mě hospody tohodle typu nebavily, nemám moc rád pivo, takže z téhle stránky nemohu hodnotit (mají tam samozřejmě Guinesse a Staropramen), ale měli jsme tam včera jídlo - já měl fish and chips a brácha nějaký klobásky s bramborovou kaší a omáčkou a bylo to velmi slušné hospodské jídlo. Sice i na vinohradskou cenovou úroveň trochu dražší, ale ta kvalita ceně seděla. A rozlévané víno se tam dá pít. Asi tam budu chodit častěji.
 
Já byl v Garage Poutine dvakrát. Poprvé už neměli maso, takže jsem zkusil obyčejné poutine a to mě nějak nezaujalo a nechápal jsem to nadšení. Kdybych si do toho nenalil barbecue omáčku, tak by to snad nemělo žádnou výraznou chuť. Nicméně jsem přišel znovu a tentokrát zkusil malé poutine s extra porcí masa - za cca 150 Kč porce pro dvě osoby. A bylo to mnohem lepší! Možná se jim jen lépe povedly hranolky, ale spíše tomu dodalo šťávu to maso..