Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

(Anti)funclubyExternisté

Spravují:

davesade,
Trisolde,
majo




Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! Nezapomeňte ani na archiv. Samozřejmě též hodně cestoval.

Generátor originálních babicareceptůjohno dík.

Jirka byl v mládí sympaťák: ZŠ 1, ZŠ 2, učiliště.

  1. Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro.
  2. Mozarella je takovej sýr bez chuti a bez zápachu. Ale je dost populární. Lidi, který hubnou, ho maj rádi.
  3. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby.
  4. Je to supr... Jednoduchý a postaví to každýho šohaje na nohy, vyčistí tělo, dodá žaludku mikrofloru, vitamíny, odbourá to všechny i volný radikály a hlavě dodá sebevědomí, žloutky prý i vlasy a lesk, taky trochu jsou afrodiziakem. Tak to přece musí bejt i zdravý...
  5. Ratatule. “Dneska si tady spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule.”
  6. Pakliže budete mít štěstí jako já, že váš manžel, babička nebo dcera byli na rybách a přinesli kombinaci lososa, tresku a sumce, což se samozřejmě může podařit...
  7. Kurkuma je japonskej šafrán, kterej se používá kupodivu v Indii. Je to v podstatě takový barvivo. Ale blíží se to samozřejmě ke kari.
  8. Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky.
  9. Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu.
  10. Mám obchod s lyžema, dělám servis, hraju sport, zpívám, jsem dobrý milovník.
Přihlásil se do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál.
Kulinářský nýmand a Klement Gottwald českého vaření, říkají o něm zlí lidé. Dále Jirka vytočil diváky, hovořil jednou i podruhé, chatoval a ještě jednou chatoval a bloguje. Mistrova živnost zde. Fandíme mu u Cuketků i na Facebooku.
Nejbližší díl Babicovy kulinářské lochnesky uvidíme 13. března v 17.55 hod. Tentokrát si v Babicových dobrotách odskočíme v receptech do Středomoří. U Mirky Kopalové v Jičíně si upečeme Francouzský chléb s olivami a Jirka Babica vám ve studiu ukáže, jak na Španělské masové kuličky a Středomořskou zeleninovou polévku. Speciálo bude z těstovin a hub. Pokud někomu nefunguje televize – nemá televizi – nemůže se dívat – nevidí – neslyší etc., ať sleduje nepravidelné online zpravodajství v tomto klubu.
Pokud máte pnutí sdělit ostatním svůj vlastní recept, je zde klub Jídlo a vaření.

Zde se diskutuje o tom, jak jídlo neprasit. Že ano, šéfe?

Na víc nemáte. A teď důležitý, nepokoušejte se to změnit.

Na okurky pozor, ne každá je dobrá.

Doporučujeme nově nebo jen zřídka příchozím občas si projet historii klubu pomocí vyhledávání a nelinkovat sem pořád to samé dokola.


Manic_Kanibal jsem Hulánův mulťák 
Tak oni Hairy Bikers jsou tak trochu Babica na Bíbící (LOL) - jen s budgetem na cestování a nervou slaninu do všeho co matlaj.
Lejzy God is REAL unless declared   INTEGER.
 
Tak sem dneska na jedne gatro-peklo akci potkal Dlouheho i se Sirokym

https://i.nahraj.to/f/1wKk.jpg

a mistr dneska vypadal ze ho zvednuli do popelnic a navlikli na nej jen ciste hadry

https://i.nahraj.to/f/1wKl.jpg
 
Asocialniosoba Peklo jsou ti druzí . . . 
Na druhou stranu, vsechno co mistr z asijske kuchyne zna, to byt klidne mohlo.
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
!!!
varene brambory upecene jako placka, na tom najebany katak z mleteho masa, navrch duseny ajdam a loucime se slovy: pratele, tohle bylo z asijske kuchyne vsechno...
 
DeletedAccount i quit smoking pot. it dulls the hatred 
žrouti
maj svůj první díl.
https://www.stream.cz/zrouti/10010434-1-epizoda
 
pixycz Bódéťti to Kájostálo, žral si  málo Bájo Bágo!
Přičemž do toho kobe steaku mlátí přes vakuovací folii. jojo.
silencer 私の映画を鑑賞  (。◕‿‿◕。)
oboje baví moc!
 
skull I skladník v Amazonu si může přečísti  Vergilia v originále
jj, Mira ma charisma ... zatimco takovy Babica uz v podstate jen reci tela a mimikou dava najevo co je zac.
nately autor je sociolog a europoslanec za ČSSD 
Doufám, že to dotáhnou dost daleko a vydají i vlastní kuchařky na křídovým papíře (v případě luxusu na talíři v pozlacených deskách)
 
nately autor je sociolog a europoslanec za ČSSD 
Já je žeru oba dva. Na Mírovi miluju ty jeho urousaný vousy, když něco vochutnává a na Robertovi obdivuju tu eleganci, se kterou rozmlátí steak, aby pak ladným pohybem odhodil paličku do koše, "protože ji už nebudeme potřebovat".
 
Uhrovite_devce  
Míra má prostě osobní kouzlo.
to je nějaká parodie, ne?
 
skull I skladník v Amazonu si může přečísti  Vergilia v originále
Ja si nemuzu pomoct, ale vareni s Mirou ve mne nevyvolava takove navaly nauzey, jako kdyz vidim v kuchyni Babicu, ci Hrusku ...
 
vysmatej_kuauik  
Anoano! Vaříme s Mírou. Pizza z knedlíků a tatarák z nastouhaného salámu. Tohle nedokázal ani Láďa H.
 
pixycz Bódéťti to Kájostálo, žral si  málo Bájo Bágo!
Nový Babica
Doporučuji na Streamu Mira Hejduk vaření, plichty alá Babica + konzumace onoho, detailní záběry vousů plných plichty, jen pro otrlé, nesledovat u jídla :-)
 
skull I skladník v Amazonu si může přečísti  Vergilia v originále
ja bych se tedy duel babica vs. sapik predstavoval radeji takhle
Trisolde Moja chorá hlava  v jednom je plameni.