Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

(Anti)funclubyExternisté

Spravují:

davesade,
Trisolde,
majo




Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! Nezapomeňte ani na archiv. Samozřejmě též hodně cestoval.

Generátor originálních babicareceptůjohno dík.

Jirka byl v mládí sympaťák: ZŠ 1, ZŠ 2, učiliště.

  1. Tvrdý játro neni tak dobrý jak měkký játro.
  2. Mozarella je takovej sýr bez chuti a bez zápachu. Ale je dost populární. Lidi, který hubnou, ho maj rádi.
  3. Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby.
  4. Je to supr... Jednoduchý a postaví to každýho šohaje na nohy, vyčistí tělo, dodá žaludku mikrofloru, vitamíny, odbourá to všechny i volný radikály a hlavě dodá sebevědomí, žloutky prý i vlasy a lesk, taky trochu jsou afrodiziakem. Tak to přece musí bejt i zdravý...
  5. Ratatule. “Dneska si tady spolu připravíme francouzskou zeleninu a to bude ratatule.”
  6. Pakliže budete mít štěstí jako já, že váš manžel, babička nebo dcera byli na rybách a přinesli kombinaci lososa, tresku a sumce, což se samozřejmě může podařit...
  7. Kurkuma je japonskej šafrán, kterej se používá kupodivu v Indii. Je to v podstatě takový barvivo. Ale blíží se to samozřejmě ke kari.
  8. Ja jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky.
  9. Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu.
  10. Mám obchod s lyžema, dělám servis, hraju sport, zpívám, jsem dobrý milovník.
Přihlásil se do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál.
Kulinářský nýmand a Klement Gottwald českého vaření, říkají o něm zlí lidé. Dále Jirka vytočil diváky, hovořil jednou i podruhé, chatoval a ještě jednou chatoval a bloguje. Mistrova živnost zde. Fandíme mu u Cuketků i na Facebooku.
Nejbližší díl Babicovy kulinářské lochnesky uvidíme 13. března v 17.55 hod. Tentokrát si v Babicových dobrotách odskočíme v receptech do Středomoří. U Mirky Kopalové v Jičíně si upečeme Francouzský chléb s olivami a Jirka Babica vám ve studiu ukáže, jak na Španělské masové kuličky a Středomořskou zeleninovou polévku. Speciálo bude z těstovin a hub. Pokud někomu nefunguje televize – nemá televizi – nemůže se dívat – nevidí – neslyší etc., ať sleduje nepravidelné online zpravodajství v tomto klubu.
Pokud máte pnutí sdělit ostatním svůj vlastní recept, je zde klub Jídlo a vaření.

Zde se diskutuje o tom, jak jídlo neprasit. Že ano, šéfe?

Na víc nemáte. A teď důležitý, nepokoušejte se to změnit.

Na okurky pozor, ne každá je dobrá.

Doporučujeme nově nebo jen zřídka příchozím občas si projet historii klubu pomocí vyhledávání a nelinkovat sem pořád to samé dokola.


Asocialniosoba Peklo jsou ti druzí . . . 
Na druhou stranu, vsechno co mistr z asijske kuchyne zna, to byt klidne mohlo.
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
!!!
varene brambory upecene jako placka, na tom najebany katak z mleteho masa, navrch duseny ajdam a loucime se slovy: pratele, tohle bylo z asijske kuchyne vsechno...
 
DeletedAccount i quit smoking pot. it dulls the hatred 
žrouti
maj svůj první díl.
https://www.stream.cz/zrouti/10010434-1-epizoda
 
pixycz Bódéťti to Kájostálo, žral si  málo Bájo Bágo!
Přičemž do toho kobe steaku mlátí přes vakuovací folii. jojo.
silencer 私の映画を鑑賞  (。◕‿‿◕。)
oboje baví moc!
 
skull I skladník v Amazonu si může přečísti  Vergilia v originále
jj, Mira ma charisma ... zatimco takovy Babica uz v podstate jen reci tela a mimikou dava najevo co je zac.
nately autor je sociolog a europoslanec za ČSSD 
Doufám, že to dotáhnou dost daleko a vydají i vlastní kuchařky na křídovým papíře (v případě luxusu na talíři v pozlacených deskách)
 
nately autor je sociolog a europoslanec za ČSSD 
Já je žeru oba dva. Na Mírovi miluju ty jeho urousaný vousy, když něco vochutnává a na Robertovi obdivuju tu eleganci, se kterou rozmlátí steak, aby pak ladným pohybem odhodil paličku do koše, "protože ji už nebudeme potřebovat".
 
Uhrovite_devce  
Míra má prostě osobní kouzlo.
to je nějaká parodie, ne?
 
skull I skladník v Amazonu si může přečísti  Vergilia v originále
Ja si nemuzu pomoct, ale vareni s Mirou ve mne nevyvolava takove navaly nauzey, jako kdyz vidim v kuchyni Babicu, ci Hrusku ...
 
vysmatej_kuauik  
Anoano! Vaříme s Mírou. Pizza z knedlíků a tatarák z nastouhaného salámu. Tohle nedokázal ani Láďa H.
 
pixycz Bódéťti to Kájostálo, žral si  málo Bájo Bágo!
Nový Babica
Doporučuji na Streamu Mira Hejduk vaření, plichty alá Babica + konzumace onoho, detailní záběry vousů plných plichty, jen pro otrlé, nesledovat u jídla :-)
 
skull I skladník v Amazonu si může přečísti  Vergilia v originále
ja bych se tedy duel babica vs. sapik predstavoval radeji takhle
Trisolde Moja chorá hlava  v jednom je plameni.
Jan.S.Harold Тебе надо читать Гегеля. 
Neska prej bude na TV Barrandov premiérový díl nějaké šou?
 
mot Václav Hávél je už jééén   léétyštéééé
Ten Noha, to je nejaka drenda, ne?
Štěně A hangover is the wrath of grapes. 
Jsem to zapla zrovna když tam Sapík balí nějaký králičí mosový závitky do slaniny, přes to do potravinářský fólie, přes to do alobalu a celý to hází do hrnce s horkou vodou. Babica na to vejrá a blábolí něco o príma receptíku. OMG, tohle nedokoukám.