Reklama
Nepřihlášený uživatel | Zaregistrovat se
 

Téma:

Počítače a InternetVývoj software

Spravují:

lampa,
Sarnegarth

Může vás zajímat



Reklama




hkmaly - Slava pomlcky -  .
Tudle jeden zapomel strednik a druzice za $18 millionu skoncila v mori.
spic už jen wtf 
I takoví programujou...
pixycz Bódéťti to Kájostálo, žral si  málo Bájo Bágo!
fskučnosťy :-"
Jsem jouda, co si plete úvozovky a závorky :-)
 
hkmaly - Slava pomlcky -  .
Spis bych si tipnul ze s uvozovkami. Ty dve funkcni syntaxe jsou timer=setInterval(MojeFunkce, 100); a timer=setInterval("MojeFunkce();", 100); ... samozrejme ta prvni je rychlejsi protoze se nedela zbytecny eval.
igi mors ontologica  -
Bez uvozovek i bez tech zavorek ;-)
Díky moc, máš samozřejmě pravdu, dřív jsem to používal bez úvozovek. A podle tvého vysvětlení to dává smysl.
 
Je to jako v Cčku, že kulaté závorky jsou operátor volání funkce, takže pokud napíšeš MojeFunkce(), funkce se zavolá a funkci "setInterval" se předá až výsledná hodnota - pokud chceš předat funkci jako takovou, mělo by fungovat timer=setInterval(MojeFunkce, 100) tedy bez závorek. Popravdě řečeno nechápu, jaktože ti to fungovalo předtím, pokud jsi tam tedy předtím měl závorky (případně ti to mohlo fungovat, pokud jsi tam měl závorky a funkce vracela jako výsledek nějakou funkci).
Ahoj, mám dotaz. V několika předchozích "projektech" jsem používal tenhle způsob syntaxe a vždy mi to fungovalo: timer=setInterval(MojeFunkce(), 100); Teď zkouším něco nového a pokud použiju stejný způsob, tak se funkce MojeFunkce nevolá. Musím napsat timer=setInterval(function () {MojeFunkce();}, 100); a pak to teprve začne fungovat. Uměl by to někdo vysvětlit?
 
Zajímací.
Reakce na | Vlákno  

( konverze pri pouziti == operatora - JavaScript-Equality-Table )
 
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
Takze kdyby to nekoho zajimalo, tak http://flexigrid.info/ .
 
von_Zeppelin Oliheň Beznaděje  pclib php framework
Nevite jestli existuje nejaka co nejjednodussi free komponenta, ktera premeni tabulku (nebo ji vyrobi) tak, aby bylo mozne pretahovat sloupce na novou pozici, menit jejich sirku, popripade je skryvat?

Ja nasel bud jen neco placeneho a prilis sloziteho, nebo neco nedotazeneho a vyzadujiciho dalsi knihovny jako JqueryUI.
 
r0b0t ~ matika šmatika ~  braidd drwg
Ach ano. Někde v hlubinách nové funkce se používala proměnná plněná asynchronním AJAX requestem. Nechám to tu jako varování.
r0b0t ~ matika šmatika ~  braidd drwg
Tak se tu patlám s úpravou jednoho zrůdného projektu postaveného nad jquery. V podstatě napojuji nové funkce napsané v jquery 1.9 na starý editor vyrobený v 1.7. A v zásadě moc nevím co dělám.

Nicméně jde jen plusmínus o to nahradit stávající formulář novým, lepším. Takže jsem funkci displayForm() nahradil dodanou funkcí newDisplayForm() a všechno funguje jak má, ale pouze pokud debuguji. Ve chvíli kdy vyhodím breakpointy, tak to prostě některé elementy toho formuláře neukáže. WTF? Jak to mám proboha odladit?
 
hkmaly - Slava pomlcky -  .
Podpisy k flashovym aplikacim? Skvele, nejlepsi zpusob jak je zlikvidovat. Whitelisting jako metoda obrany pred viry je pouzitelny tak leda na mistech typu centrala NSA. A osobne me predstava, ze v aplikaci budou zname chyby jenom proto, ze vyrobce ceka, az toho bude mit vic, nez si to podepise, nepripada jako bezpecne reseni ... co takhle radsi neodflaknout virtualni stroj? Flash prece pres oficialni API nema vubec pristup na disk klienta, kdyz v nem nebudou kazdou chvili chyby, tak bude bezpecny. (Totez samozrejme plati pro javascript ze stranky. Javascript z extension jsou jina zalezitost, ale extension uz snad podepsany jsou, ne?)
violetelephant グッバイ、ミスターティーポット 
OT

s tou exception se neda delat nic, ledaze by sis aplikaci nechal certifikovat a podepsal platnym vyvojarskym podpisem, coz si nemyslim, ze bys v pripade 3rd party aplikace delal.

ad flash, no ja cekam, kdy pribudou digitalni podpisy k flashovym aplikacim a bude je schvalovat adobe, nebo nejakej jinej vyr, protoze tech flash viru lita uz dost na to, aby adobe neco takovyho provedlo.

certifikovany (digitalne podepsany) pdf uz taky nejaky patek jsou (i kdyz tam se zavadel podpis z jineho duvodu).

u javy se z digitalniho podpisu stala povinnost uz s 1.5, nicmene stale se da nepodpsany, nebo selfsigned applet spustit, ovsem uvidime jak dlouho, 1.7 jsde nastavovat pres policy settings v ramci AD, takze v corporate mas ve spojeni s 1.7 smulu.
/OT

ovsem nejvetsi sranda bude, az prijdou s bytecompiled JS a budou ho chtit taky mit digitalne podepsany ....
Aj, dekuji, to vypada věru nadějně..
Jezis, sorry, ja cetl to datum 2014 jako 2004 - a usoudil, ze se tam deset let nic nedeje.
hkmaly - Slava pomlcky -  .
Pokud chces ontopic radu, zkus Javascript verzi Panorada. Ne ze bych to nekdy videl, ale google nasel.